Projecte Sarau, oci integrador i inclusiu


Sarau és una organització no lucrativa formada per voluntaris, integradors socials, educadors socials i psicoterapeutes que treballen en l'àmbit de la salut mental i la discapacitat. Una organització solidària, dinàmica i participativa que integra persones diverses en un projecte comú, i tots plegats promovem la millora dels moments de lleure, de la realitat que ens envolta i de la inclusió real i participativa.

Treballen per una societat més solidària i respectuosa amb la diversitat humana, proclamant un canvi de paradigma des del sector professional per garantir els drets de les persones amb diversitat funcional i reivindicant el reconeixement del fenomen de l’oci com a necessitat de primer ordre, en totes les seves vessants. Per això treballen l’oci inclusiu des de diferents àmbits amb una clara vocació de servei a les persones, a la comunitat i a les entitats del tercer sector.



dibujo_programas

L'Associació d'Oci Inclusiu Saräu és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada l’any 2009 per persones implicades professionalment en l'àmbit social.

Els membres de l’ Associació són persones singulars amb històries diferents que apostem per la importància dels moments de lleure autèntic i les relacions personals com a font de benestar i plaer. Juntes, forman una xarxa de persones que senten la solidaritat i es comprometem  a donar impuls als projectes de l’entitat. Gràcies al suport dels socis i sòcies, Saräu creix i els seus serveis arriben a més persones.

L'objectiu és convertir els reptes en solucions, per això col•laboren en la construcció d’un entorn social millor, on ser i estar sigui cada cop més càlid per a tots, sigui quin sigui el color de la nostra etiqueta.

Els voluntaris són els agents principals de canvi social, el pilar fonamental i l’ànima de Saräu.

Compartint valors i principis, somnis i preocupacions, interessos, desitjos i alegries, aporten un suport càlid i alguna cosa específica que només resideix en nosaltres mateixos i, gràcies a la implicació i a la inversió del seu temps lliure empenyen Saräu cap al seu objectiu cooperant en el desenvolupament  de les seves activitats.

El seu més gran compromís, però, és amb els participants de les activitats. Amb ells formen una xarxa de suport natural i divers que que configura la comunitat Sarau, on el més important són els moments de diversió únics i irrepetibles.

Formen equips de treball en forma de grups participatius en què cada membre aporta les seves capacitats i habilitats  per construir de forma conjunta una millora en la qualitat dels serveis de lleure.


Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més