“Qui hi ha darrere d’una imatge”. Participa en el primer Know-How de fotografia per a joves al mNACTEC

Una activitat desenvolupada per dues joves estudiants de l’Escola Universitària Formatic Barcelona i de l’Institut Ribot i Serra de Sabadell dins les seves practiques formatives al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (Terrassa). 

Inscripcions i seguiment a la pàgina de Facebook “Qui hi ha darrere d’una imatge”.

21, 23 i 28 de maig, de 15.30 a 17.30h


Es tracta d’una de les primeres activitats que desenvolupada per joves s’orienta a l’entorn jove per a afavorir la participació d’aquest sector de públics que no participa habitualment de les activitats dels museu. La idea conceptual de + joves x + joves vol afavorir la creació d’activitats participatives per joves. Si ets jove o et sents jove aquesta és la teva activitat i participa en el primer Know-How de fotografia per a joves al mNACTEC.

Ets jove? T’agraden els reptes? Doncs ara és la teva!

Aplica el teu Know-How per a connectar les fotografies del teu mòbil amb les de la resta de participants. El Know-How consisteix en veure les capacitats i habilitats que té una persona en el desenvolupament d’una tasca específica.

Els propers dies 21, 23 i 28 de maig, de 15.30 a 17.30h de la tarda, realitzarem el primer Know-How fotogràfic per a joves al mNACTEC, una activitat on podràs demostrar la teva creativitat fent fotografies, coneixeràs gent nova mentre et diverteixes i fas un cop d’ull al museu; tres dies en els que deixaràs volar la teva imaginació i viuràs un munt de sensacions. 

Aconseguiràs descobrir qui s’amaga darrere de cada fotografia ?

Les fotografies han de permetre, amb una dinàmica de coneixença, descobrir qui és el seu autor. La persona o persones que connectin més fotografies amb els seus autors seran les guanyadores.
Que dius? véns al museu? 

Programació:
Dia 21: Presentació, explicació de l’activitat i realització de les fotografies.
Dia 23: Relaciona’t (la teranyina del museu, anuncia‘t al museu, missatge dins d’un globus), recerca les pistes presencials.
Dia 28: Activitat de cloenda  

Normes:
Activitat presencial al museu i virtual al Facebook. Tothom pot participar virtualment seguint la dinàmica dels participants i votant les fotografies que més li agradin. En tot moment les normes es regeixen per les instruccions del responsable de l’activitat.

 L’activitat és totalment gratuïta i les inscripcions es realitzaran a traves d’un missatge privat a la pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Qui-hi-ha-darrera-duna-imatge-/271148969686776?ref=tn_tnmn (nom, cognom i edat). És imprescindible fer-te fan per participar en el Know-How.

Edat recomanada: de 14 a 30 anys, màxim 30 persones, 3 fotografies per persona.

Les fotografies han de ser d’objectes del museu i s’hauran de trametre el mateix dia 21 al correu knowhowfotografic@gmail.com. L’hora límit per enviar-les serà fins les 00:00h. Les fotografies que s’enviïn fora d’aquest període de temps no entraran a formar part de l’activitat.
L’organització es reserva el dret de no penjar aquelles fotografies ofensives o que puguin distorsionar l’objectiu del Know-How.

La pàgina a Facebook deixarà d’estar operativa una setmana després de concloure l’activitat amb l’objectiu que tots els participants puguin interactuar durant aquest temps. 

Comentaris