Els alumnes del Ribot i Serra organitzen demà una rua de carnaval pels carrers del barri

Els alumnes del Ribot i Serra organitzen demà una rua de carnaval pels carrers del barri Núria García | Ràdio Sabadell
Els alumnes del grau d’Animació Sociocultural de l’Institut Ribot i Serra, entre els barris d’Espronceda i Campoamor, han organitzat, per a demà a la tarda (16h), una rua de carnaval inspirada en pel·lícules de ciència ficció com, per exemple, El senyor dels anellso Harry Potter.
 

Els responsables de la iniciativa calculen que hi participaran al voltant de 150 estudiants d’una dotzena de classes del centre educatiu que han posat molta imaginació i moltes ganes per oferir el millor espectacle als veïns de la zona. “La idea ha tingut molt bona acollida i la gent està molt engrescada preparant les comparses i les carrosses”, ha explicat una de les impulsores del projecte, Eva Méndez.

De fet, si té èxit, no descarten que, de cara a pròximes edicions, la rua sigui oberta a altres entitats del barri. “Seria una bona idea”, ha assenyalat Méndez. No obstant això, aquesta alumna del grau d’Animació Sociocultural del Ribot i Serra admet que tirar endavant aquesta rua de carnaval no està sent gens fàcil, bàsicament perquè no disposen de molts recursos a conseqüència de les “retallades”. Sigui com sigui, però, han tirat d’inventiva i, des de fa setmanes, han fet una campanya econòmica, que consisteix en vendre el berenar durant l’hora del pati, per tal de recollir fons que els permeti sufragar les despeses de llogar un generador elèctric i els altaveus que s’utilitzaran durant la desfilada. La rua sortirà del carrer Concha Espina, passarà pel carrer Goya, el passeig Espronceda, la carretera de Barcelona, el passeig Comerç, de nou pel carrer Goya i finalitzarà a la plaça Picasso.

L’Institut Ribot i Serrà, però, no és l’únic centre educatiu de la ciutat que ha organitzat activitats per celebrar el carnaval, sinó que a una vintena més també s’hi faran actes demà, com ara festes a les mateixes escoles.
 

Comentaris

Anònim ha dit…
ha estat genial!!! ha estat complicat pero es genial haver compartit aquest esforç amb tanta gent!!