Jornada Sector Social 19 de gener. Inscriu-te!


Ja tenim el programa de la Jornada sobre el Sector Social que la DASC porta organitzant fa uns mesos i que tindrà lloc el 19 de gener. Aquí el teniu:
horari jornades
Els actes tindran lloc al Casal de Joves de Gràcia, al carrer Gran de Gràcia, 190. Hi pots arribar amb la línea 3 de metro, parada Fontana. Fes clic aquí si vols veure un mapa.


Serà una jornada per posar sobre la taula el retorn del model de polítiques socials basades en la “caritat” i l’exclusió marcat per l’austeritat i les retallades socials. Fins on i fins quan estem disposades a continuar treballant amb un encàrrec contrari a la nostra ètica professional? Què podem fer juntes per defensar la nostra professió? Quin ha de ser el paper de la ciutadania en la defensa de les polítiques socials de qualitat? I del tercer sector? Seran unes jornades reflexives, de debat i proposta, però també reivindicatives i lúdiques: amb concerts, dinar popular, espai infantil, etc.
Durant les jornades hi haurà un servei de guarderia per a que aquelles mares i pares que hi vulguin assistir puguin deixar els/les fills/es i un dinar popular, amb un preu voluntari per part de cada assistent, a càrrec de la comissió de cuina del 15M. Per tal de preveure el nombre d’assistents a aquests actes, us demanem que ompliu un breu formulari d’inscripció:
Inscriu-te
T’hi esperem!
Si tens qualsevol dubte o suggerència, no dubtis en enviar-nos un mail a:defensemacciocomunitaria@gmail.com o posar-te en contacte i seguir les últimes notícies a traves de Facebook: www.facebook.com/dasocom, al nostre compte de Twitter: @dasocom o al hastag de la jornada:  #jornadaDASC

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més