Jornada Sector Social 19 de gener. Inscriu-te!


Ja tenim el programa de la Jornada sobre el Sector Social que la DASC porta organitzant fa uns mesos i que tindrà lloc el 19 de gener. Aquí el teniu:
horari jornades
Els actes tindran lloc al Casal de Joves de Gràcia, al carrer Gran de Gràcia, 190. Hi pots arribar amb la línea 3 de metro, parada Fontana. Fes clic aquí si vols veure un mapa.


Serà una jornada per posar sobre la taula el retorn del model de polítiques socials basades en la “caritat” i l’exclusió marcat per l’austeritat i les retallades socials. Fins on i fins quan estem disposades a continuar treballant amb un encàrrec contrari a la nostra ètica professional? Què podem fer juntes per defensar la nostra professió? Quin ha de ser el paper de la ciutadania en la defensa de les polítiques socials de qualitat? I del tercer sector? Seran unes jornades reflexives, de debat i proposta, però també reivindicatives i lúdiques: amb concerts, dinar popular, espai infantil, etc.
Durant les jornades hi haurà un servei de guarderia per a que aquelles mares i pares que hi vulguin assistir puguin deixar els/les fills/es i un dinar popular, amb un preu voluntari per part de cada assistent, a càrrec de la comissió de cuina del 15M. Per tal de preveure el nombre d’assistents a aquests actes, us demanem que ompliu un breu formulari d’inscripció:
Inscriu-te
T’hi esperem!
Si tens qualsevol dubte o suggerència, no dubtis en enviar-nos un mail a:defensemacciocomunitaria@gmail.com o posar-te en contacte i seguir les últimes notícies a traves de Facebook: www.facebook.com/dasocom, al nostre compte de Twitter: @dasocom o al hastag de la jornada:  #jornadaDASC

Comentaris