Els mateixos joves del barri de Canyelles 30 anys després

El documental “Aquells Joves” de 2012 ajunta els protagonistes de “Los jovenes del barrio” de 1982. Increíble document gràfic que recull 30 anys de la memòria històrica dels Nou Barris.
Fa un mesos es va recuperar i compartir a les xarxes socials el vídeo “Los Jóvenes del Barrio” (1982) fet per Video-Nou (Vídeo comunitari) juntament amb Jaume Garcia, educador social que va treballar amb joves i famílies del barri barceloní de Canyelles. Un documental sobre la vida dels joves del barri de Canyelles de Barcelona. On els joves parlen de l’escola, el treball i l’atur, l’oci, les drogues i la delinqüència. També parlen de la relació entre nois i noies, de l’aprenentatge del català, la música, el vídeo i la presó.
Antonio Alcántara en educaciotransformadoraAra podem aportar i compartir el documental “Aquells joves” (2012), que és la visió actual dels mateixos protagonistes de “Els joves del barri” 30 anys després.
Així al 2012, nous documentalistes del Màster Documental Creatiu / Televisió de Catalunya- TVC tornen al barri a buscar els protagonistes, però són pocs els que queden per explicar aquella experiència. En el retrobament de l’educador amb alguns d’ells comproven què va passar.

Comentaris