Desobediència Civil. Crida contra la dictadura financera!

Davant la situació d'emergència que vivim et demanem que llegeixes amb atenció aquesta proposta de crida i, que si estàs globalment d'acord indiquis la teva voluntat de signar-la.
 
Es tracta d’una mobilitzacio ciutadana iniciada per reconegudes persones de la lluita social com Ada Colau, Anna Monjo, Arcadi Oliveres, Esther Vivas, Federico Mayor Zaragoza, Gabriela Serra, Itziar González, Pepe Beunza, Montserrat Ponsa i Jordi García Jané, entre d’altres. Aquesta, busca la cohesió social i el debat per lluitar contra l’oligarquia financera, els polítics i els tecnòcrates de la Troika.


“L’oligarquia financera i els polítics i tecnòcrates de la troika, amb les polítiques que dicten i que submisament apliquen els successius governs espanyols, i també el català, unes polítiques que ens porten de dret a la ruïna social i econòmica, ens han declarat la guerra.”
“La intenció és que actuem com a catalitzadors d’un procés d’organització i mobilització ciutadanes prou ampli, fort i sostingut en el temps per poder capgirar la greu situació social i econòmica que estem patint com a persones i com a poble”
Si vols fer alguna cosa per canviar les coses o si vols convèncer-te que és possible, no t’ho pensis. Vine a conèixer aquesta campanya!

Aquí tens el manifest i la possibilitat d’unir-te a aquesta iniciativa.

Comentaris