Comunicat estudiants Sabadell des de la tancada al Ribot i Serra: la lluita no fa vacances

Aquesta nit, els membres de l'assemblea IRIS estem tancats a l'institut Ribot i Serra conjuntament amb estudiants de l'assemblea Pau Vila i assemblea Institut Sabadell per tal d'organitzar futures accions per mostrar el nostre rebuig a aquestes retallades que cada dia ataquen a l'ensenyament públic deteriorant la qualitat de la nostra formació i precaritzant la situació tota la comunitat educativa.


Hem comptat amb la participació d'una part del professorat del nostre centre en tant que lluitem conjuntament envers la mateixa causa.
A més a més hem pogut gaudir de la presència de César Castanyon, estudiant d'història de la UAB i militant d'Esquerra Anticapitalista-Revolta Global, el qual ens ha facilitat dades socioeconòmiques comparant-les amb fets històrics rellevants i situacions actuals.

Altrament, membres del 15-M de Terrassa han participat en un debat intens que s'ha generat i on hem discutit com unificar forces per buscar alternatives i fer que la lluita continuï.

Finalitzem l'assemblea d'estudiants Sabadell fent un compendi de les idees que han sorgit al debat i concretant les noves accions que durem a terme en les properes setmanes.
Des d'aquí recolzem la resta de tancades que també s'estan duent a terme aquesta nit a nivell de Vallés Occidental (Rubí, Terrassa, Sant Quirze, etc). Sabem que  avui no som tots, altres instituts estan implicats en la mateixa lluita i ens recolzem mútuament amb un mateix crit:

La Lluita no fa Vacances.

Comentaris