Sis entitats juvenils presenten avui la I Trobada Jove de Sabadell

Aquesta tarda s’organitza al local del Casal de Joves Algo Diferentes (c. Mansó 101) l’acte de presentació de la I Trobada Jove de Sabadell. En opinió dels col·lectius organitzadors, la ciutat gaudeix d’un moviment popular juvenil molt potent, però que no ha sabut trobar espais comuns d’on puguin sorgir iniciatives col·lectives que permetin millorar les condicions del jovent sabadellenc. Per això, la pregunta que es llença com a eix principal és “Què necessita el jovent de Sabadell?”.

El proper 9 de juny es durà a terme aquesta I Trobada Jove, que constarà de diversos espais al llarg de tot el dia. Els col·lectius organitzadors realitzaran aquest divendres 13 d’abril un acte per presentar-la. A part d’exposar les diferents activitats que donaran forma a la trobada, es vol aprofitar per conèixer altres iniciatives similars que ja gaudeixin d’una trajectòria. Per això, s’ha convidat a membres de la Plataforma d’Entitats Juvenils de la Vila de Gràcia i de la Coordinadora de Joves La Pinya (El Clot, Barcelona), que exposaran les seves experiències. També s’oferirà sopar a preus populars i per acabar, una festa per la auto-gestió amb la música festiva dels PD’s Generació BSO de Ràdio Trama. Tot, a partir de les 19h al local del Casal de Joves Algo Diferentes.

Ara per ara, els col·lectius organitzadors són l’Assemblea de Joves de Sabadell, el Centre Social Alliberat La Mekànica, el Casal de Joves Algo Diferentes, la Coordinadora de Joves de La Creu Alta Llamps i Trons, l’Esplai La Branca i l’Esplai La Llar del Vent. De totes maneres, l’organització vol fomentar que la resta d’entitats de la ciutat s’hi adhereixin. També s’ha creat un compte de Twitter (@trobadajovesbd) i una pàgina de Facebook per informar de totes les novetats.

Comentaris