Perill, nenxs pensant! La revolta dels infants

revolta_infants
L’esplai Can Parellada de Terrassa, s'ha declarat en Vaga. Aquesta és com a conseqüència d’unes injustícies comeses envers a l’entitat, que vulneren els drets dels nostres participants: els infants i joves del barri. Però a més, ha estat l’energia definitiva per a iniciar un procés de Revolta dels Infants. Els objectius d’aquesta iniciativa són promoure de forma activa l’educació per la pau i utilitzar la no violència i la diplomàcia com a eina per defensar els nostres drets.

La idea principal de la revolta dels infants és que els esplais d’arreu s’uneixin a la proposta que a iniciat el nostre esplai. Hem creat un bloc on s’explica més detalladament quines son les accions plantejades i com ens podeu recolzar i unir la vostra entitat a la revolta dels infants.

Porteu la revolta dels infants als vostres pobles, barris i ciutats perquè l’esplai sí és una eina de transformació social i li hem de donar veu aquells que sembla que perquè no tenen vot, no tenen necessitats.Por el momento de manera oficial tenemos 4 canales de información y/o comunicación de la huelga; vía Twitter, WordPress, Gmail y Flickr.

Comentaris