Comunicat Assemblea IRIS en lluita #29Msensepor

Des de l'Institut Ribot i Serra. 29 de març. 2 de la matinada.
Aquesta tarda un grup d’alumnes ha organitzat diferents activitats entre les quals es trobaven visionat de vídeos, pancartes, encartellada de l’institut, etc. Cal dir que no hi ha hagut gran participació per part de l’alumnat ja que la gran majoria de l’equip docent no ho ha facilitat, amenaçant amb faltes d’assistència.


Volem posar de manifest que aquestes activitats estaven pensades per conscienciar de la importància de la vaga del 29M i de l’educació pública i de qualitat. S’ha acabat la tarda amb la concentració davant de l’institut on s’han afegit companys i companyes d’altres col·lectius i instituts.

Degut a l’èxit de la concentració s’ha decidit tancar-nos al centre i treballar de forma col·lectiva amb l’institut Pau Vila.

La decisió de dur a terme la tancada, ha tingut com a conseqüència una negociació molt tensa amb l’equip directiu del centre ja que no hi ha hagut acord, aquest ha delegat responsabilitats a Inspecció. 

Ara mateix continuem a l’espera de l’arribada de la directora, l’inspectora i el cap d’inspecció.

Volem agrair la col·laboració a totes aquelles persones i col·lectius que han fet possible que una vegada més puguem tancar-nos al centre i continuar lluitant pels nostres drets.

Endavant, SENSE POR, no hem de caure en l’ error de dividir els nostres esforços, LA LLUITA ÉS CONJUNTA!

Comentaris