15F Groc al Ribot: Si ells retallen nosaltres ens unim!!

Des de l’Assemblea Groga proposen que el 15 de febrer, dia en què s’aprovaran els nous pressupostos, sigui una jornada de formació, reivindicació i lluita. És per això que ens animem a mostrar el nostre rebuig més enèrgic, tan a dins com a fora dels centres, davant aquest enèsim atac contra l’ensenyament públic.

Animem al professorat, a les famílies, i als estudiants a mostrar el nostre desacord i indignació duent la samarreta groga i convertint aquest dia en un 15F Groc ple a vessar d’activitats i propostes contra les retallades i en suport a l’educació pública.

El Ribot i Serra s'uneix a la proposta: l'alumnat de segon d'Animació Sociocultural dinamitzarà  la jornada de formació, reivindicació i lluita.



La proposta es concentra, per una banda, a dins els centres educatius i ofereix la possibilitat, al professorat, de trencar la rutina de la nostra acció docent quotidiana. Així doncs, des de l’Assemblea Groga, ens proposen una jornada diferent, carregada de color, i de propostes formatives, lúdiques i reivindicatives per realitzar conjuntament amb tot l’alumnat i que permeti visualitzar la nostra disconformitat davant aquests pressupostos.

L’educació és una prioritat per qualsevol país. I també volem que ho sigui per nosaltres. Per això, les activitats que suggerides pretenen contribuir a que l'alumnat siguin persones crítiques, que els mestres i les mestres es converteixin en ciutadans actius dels canvis, i que les famílies, com agents imprescindibles, també participin en aquest procés de transformació que, en definitiva, és col•lectiu i sobretot possible. I per altra banda, fora dels centres, estenent el groc pels carrers de les nostres ciutats i pobles i convertint-nos, cadascú de nosaltres, en un petit altaveu “GROC” d´un crit comú!! “ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”.

Per un 15F de reivindicació i lluita!
Per un 15F de color Groc.

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més