15F Groc al Ribot: Si ells retallen nosaltres ens unim!!

Des de l’Assemblea Groga proposen que el 15 de febrer, dia en què s’aprovaran els nous pressupostos, sigui una jornada de formació, reivindicació i lluita. És per això que ens animem a mostrar el nostre rebuig més enèrgic, tan a dins com a fora dels centres, davant aquest enèsim atac contra l’ensenyament públic.

Animem al professorat, a les famílies, i als estudiants a mostrar el nostre desacord i indignació duent la samarreta groga i convertint aquest dia en un 15F Groc ple a vessar d’activitats i propostes contra les retallades i en suport a l’educació pública.

El Ribot i Serra s'uneix a la proposta: l'alumnat de segon d'Animació Sociocultural dinamitzarà  la jornada de formació, reivindicació i lluita.La proposta es concentra, per una banda, a dins els centres educatius i ofereix la possibilitat, al professorat, de trencar la rutina de la nostra acció docent quotidiana. Així doncs, des de l’Assemblea Groga, ens proposen una jornada diferent, carregada de color, i de propostes formatives, lúdiques i reivindicatives per realitzar conjuntament amb tot l’alumnat i que permeti visualitzar la nostra disconformitat davant aquests pressupostos.

L’educació és una prioritat per qualsevol país. I també volem que ho sigui per nosaltres. Per això, les activitats que suggerides pretenen contribuir a que l'alumnat siguin persones crítiques, que els mestres i les mestres es converteixin en ciutadans actius dels canvis, i que les famílies, com agents imprescindibles, també participin en aquest procés de transformació que, en definitiva, és col•lectiu i sobretot possible. I per altra banda, fora dels centres, estenent el groc pels carrers de les nostres ciutats i pobles i convertint-nos, cadascú de nosaltres, en un petit altaveu “GROC” d´un crit comú!! “ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT”.

Per un 15F de reivindicació i lluita!
Per un 15F de color Groc.

Comentaris