3 de desembre: Celebració del 10è aniversari de Can Masdeu al Ateneu Popular de Nou Barris

Després dels últims xàfecs, especialment els de diumenge passat 20N, i no ens refererím només a les pluges … sabem que, malgrat tot, ens queden moltes coses per celebrar.

Can Masdeu compleix una dècada com a projecte de projectes, comunitat de vida i laboratori on experimentar amb altres mons. No teníem gens clar si arribaria aquest moment, però sens dubte seguim aquí, tirant arrels i construint alternatives.


Entrem juntes en una època de canvis que ens impulsen a seguir alerta, entre altres coses, davant els nous plans de l’ajuntament de construir 16 portes per conectar la ciutat i la serra de Collserola. Davant aquest nou pla i al costat d’altres col · lectius i entitats essencialment de Nou Barris, hem iniciat una campanya per fer escoltar la nostra veu i construir propostes des de baix. Que millor ocasió que el 10è aniversari per recordar que la “porta a Collserola” de la vall de Can Masdeu porta molts anys oberta, gràcies a tots els barris de Nou Barris i altres llocs que han fet possible aquest projecte!.

En aquesta ocasió tan especial hem volgut sortir de la vall per apropar la celebració a Nou Barris i muntar un esdeveniment més gran del que la vall ens permet. Hem pensat un acte on hi hagi espai tant per debatre i reflexionar junts, com per trobar-se amb amics, riure, ballar i gaudir del treball de bons artistes. El lloc que ens semblava més apropiat per a això és l’Ateneu Popular de Nou Barris i és amb les compas de l’Ateneu i amb totes vosaltres amb qui volem celebrar aquests 10 anys de vida i lluita.

Per tot això us volem convidar el proper dissabte 3 de desembre de 2011 a que vingueu a l’Ateneu a participar del següent programa de festes:

17:00h- Chocolatada, a càrrec de la gent dels horts comunitaris de Can Masdeu.

18:00h- Acte polític, per intercanviar opinions sobre el passat, el present i el futur de Can Masdeu en el context actual.

20:30/21h-Concert al carrer de la Fanfàrria Contratiempo i sopar de entrepans.

21:30h- FESTA- CONCERT amb:
Alba Sarraute: Pallassa Contemporània i Presentadora de l’acte …
Gadjo: Gipsycumbia Balkanicska Wobbley Swing …
La Gozadera Orchestra: Salsa Dura …
The Rigodonians: el So apostat a la seua Volta al Món en 80 vinils … Boogaloo, Salsa, Funk, Soul, Ska & Bizarras diverses.

Tota aquesta festassa fins a les 3!
(L’entrada a la festa-concert a partir 22h costa 5 euros anticipada (entrades a Can Masdeu i a l’Ateneu) i 6 euros a taquilla. Els diners recaptats es destinaran bàsicament a pagar a les artistes i cobrir les despeses de l’esdeveniment.)
Us esperem!

Salut i llarga vida a Can Masdeu!

Comentaris