3 de desembre: Celebració del 10è aniversari de Can Masdeu al Ateneu Popular de Nou Barris

Després dels últims xàfecs, especialment els de diumenge passat 20N, i no ens refererím només a les pluges … sabem que, malgrat tot, ens queden moltes coses per celebrar.

Can Masdeu compleix una dècada com a projecte de projectes, comunitat de vida i laboratori on experimentar amb altres mons. No teníem gens clar si arribaria aquest moment, però sens dubte seguim aquí, tirant arrels i construint alternatives.


Entrem juntes en una època de canvis que ens impulsen a seguir alerta, entre altres coses, davant els nous plans de l’ajuntament de construir 16 portes per conectar la ciutat i la serra de Collserola. Davant aquest nou pla i al costat d’altres col · lectius i entitats essencialment de Nou Barris, hem iniciat una campanya per fer escoltar la nostra veu i construir propostes des de baix. Que millor ocasió que el 10è aniversari per recordar que la “porta a Collserola” de la vall de Can Masdeu porta molts anys oberta, gràcies a tots els barris de Nou Barris i altres llocs que han fet possible aquest projecte!.

En aquesta ocasió tan especial hem volgut sortir de la vall per apropar la celebració a Nou Barris i muntar un esdeveniment més gran del que la vall ens permet. Hem pensat un acte on hi hagi espai tant per debatre i reflexionar junts, com per trobar-se amb amics, riure, ballar i gaudir del treball de bons artistes. El lloc que ens semblava més apropiat per a això és l’Ateneu Popular de Nou Barris i és amb les compas de l’Ateneu i amb totes vosaltres amb qui volem celebrar aquests 10 anys de vida i lluita.

Per tot això us volem convidar el proper dissabte 3 de desembre de 2011 a que vingueu a l’Ateneu a participar del següent programa de festes:

17:00h- Chocolatada, a càrrec de la gent dels horts comunitaris de Can Masdeu.

18:00h- Acte polític, per intercanviar opinions sobre el passat, el present i el futur de Can Masdeu en el context actual.

20:30/21h-Concert al carrer de la Fanfàrria Contratiempo i sopar de entrepans.

21:30h- FESTA- CONCERT amb:
Alba Sarraute: Pallassa Contemporània i Presentadora de l’acte …
Gadjo: Gipsycumbia Balkanicska Wobbley Swing …
La Gozadera Orchestra: Salsa Dura …
The Rigodonians: el So apostat a la seua Volta al Món en 80 vinils … Boogaloo, Salsa, Funk, Soul, Ska & Bizarras diverses.

Tota aquesta festassa fins a les 3!
(L’entrada a la festa-concert a partir 22h costa 5 euros anticipada (entrades a Can Masdeu i a l’Ateneu) i 6 euros a taquilla. Els diners recaptats es destinaran bàsicament a pagar a les artistes i cobrir les despeses de l’esdeveniment.)
Us esperem!

Salut i llarga vida a Can Masdeu!

Comentaris

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més