Diu 15 Maig: Democràcia real ja! Manifestació. Barcelona.

 
Nosaltres els aturats, els mal remunerats, els subcontractats, els precaris, els joves... volem un canvi i un futur digne. Estem farts de reformes antisocials, de quedar-nos sense feina, de que els bancs que han provocat la crisis ens pugin les hipoteques o es quedin amb els nostres habitatges, de que ens imposin lleis que limiten la nostra llibertat en benefici dels poderosos. Acusem els líders polítics i econòmics de la nostra precària situació i exigim un canvi de rumb.

Arreu del món, molts països han sortit al carrer amb crits de llibertat i demanant un canvi que des de fa anys és necessari. Nosaltres no podem ser menys, volem una democràcia de veritat en aquest país i que la major part de la classe política ens deixi de prendre el pèl.

Convoquem a tots, en qualitat de ciutadans, a sortir al carrer el dia 15 de maig, a les 18:00 hores, sota el lema “Democràcia real JA. No som mercaderia en mans de polítics i banquers”. T’animem a que t’uneixis sense símbols polítics excloents per a que s’escolti una sola veu.

En peu de pau i de justícia social. Junts, podem.

Sé que junts podrem. Surt amb nosaltres. És el teu dret.

Comentaris