Animació al Ribot té un pla: LIPDUB de centre. Participa!

Ja està en marxa el projecte LIP DUB, crèdit de síntesi de l'alumnat de segon d'Animació Sociocultural. Durant tres setmanes, treballaran conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal que aquest procés col·lectiu sigui una experiència única, creativa, participativa, oberta a tots i totes i molt divertida.


L'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior està realitzant el crèdit de síntesi que aquest any consistirà en la planificació, execució i avaluació d'un projecte d'intervenció adreçat a fomentar la participació activa de la comunitat educativa del centre.

Farem un "Lip Dub", un videoclip musical on han de ballar i moure els llavis fent un recorregut determinat.

La classe de segon d'Animació Sociocultural està mobilitzant a tot l'alumnat (750 persones) professorat (70 persones) i personal administratiu i de serveis, perquè participin en la creació d'aquest projecte. També volen fer extensiu el projecte al reste de la comunitat educativa.

Fer-ho és ja un èxit ja no només pel producte en sí, sinó per la consecució dels objectius que l'alumnat organitzador s'ha de plantejar:
  • Posar en pràctica les competències com a animadors socioculturals que es deriven del disseny d’una activitat de participació multitudinària (entre 700 i 900 persones)
  • Aconseguir augmentar el sentiment de pertinença de tots els membres al centre
  • Publicitar l’institut i el Cicle Formatiu d'Animació Sociocultural i reafirmar la seva presència com a institució de prestigi dins la ciutat.
  • Impulsar un ambient d’acció, de treball en equip i de cooperació entre els membres de la comunitat educativa
Aquest projecte es durà a terme durant tres setmanes, i l'alumnat d'animació sociocultural estarà treballant conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal que aquest procés col·lectiu sigui una experiència única, creativa, oberta a tots i totes i molt divertida. Mostrarem així a través d'Internet a tot el món com es viu l'animació sociocultural a l'institut Ribot i Serra.

La gravació es durà a terme el dimecres 25 de maig, es farà un assaig previ el dimarts 23 i la presentació pública es farà la setmana següent.

Comentaris

Judith ha dit…
Animadors! quina genial idea heu tingut, espero que us sorti tot molt bé. Ànims!