Animació al Ribot té un pla: LIPDUB de centre. Participa!

Ja està en marxa el projecte LIP DUB, crèdit de síntesi de l'alumnat de segon d'Animació Sociocultural. Durant tres setmanes, treballaran conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal que aquest procés col·lectiu sigui una experiència única, creativa, participativa, oberta a tots i totes i molt divertida.


L'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior està realitzant el crèdit de síntesi que aquest any consistirà en la planificació, execució i avaluació d'un projecte d'intervenció adreçat a fomentar la participació activa de la comunitat educativa del centre.

Farem un "Lip Dub", un videoclip musical on han de ballar i moure els llavis fent un recorregut determinat.

La classe de segon d'Animació Sociocultural està mobilitzant a tot l'alumnat (750 persones) professorat (70 persones) i personal administratiu i de serveis, perquè participin en la creació d'aquest projecte. També volen fer extensiu el projecte al reste de la comunitat educativa.

Fer-ho és ja un èxit ja no només pel producte en sí, sinó per la consecució dels objectius que l'alumnat organitzador s'ha de plantejar:
  • Posar en pràctica les competències com a animadors socioculturals que es deriven del disseny d’una activitat de participació multitudinària (entre 700 i 900 persones)
  • Aconseguir augmentar el sentiment de pertinença de tots els membres al centre
  • Publicitar l’institut i el Cicle Formatiu d'Animació Sociocultural i reafirmar la seva presència com a institució de prestigi dins la ciutat.
  • Impulsar un ambient d’acció, de treball en equip i de cooperació entre els membres de la comunitat educativa
Aquest projecte es durà a terme durant tres setmanes, i l'alumnat d'animació sociocultural estarà treballant conjuntament amb tota la comunitat educativa per tal que aquest procés col·lectiu sigui una experiència única, creativa, oberta a tots i totes i molt divertida. Mostrarem així a través d'Internet a tot el món com es viu l'animació sociocultural a l'institut Ribot i Serra.

La gravació es durà a terme el dimecres 25 de maig, es farà un assaig previ el dimarts 23 i la presentació pública es farà la setmana següent.

Comentaris

Anònim ha dit…
Animadors! quina genial idea heu tingut, espero que us sorti tot molt bé. Ànims!

Etiquetes

antifa antiglobalització apoteosi nècia assemblea Associació autogestió avaluació Badia barri Ca n'Oriac capacitats diferents Centres socials ciberanimació ciutat ciutats en transició col·lapse competència ecosocial comunal comunicació comunicació 2.0 comunitat Consell Escolar consum responsable Cooperativisme creació cultural crisi Cultura de carrer cultura democràtica cultura lliure cultura organitzativa cures decreixement democràcia democràcia cultural desenvolupament comunitari desigualtat desobediència diversitat funcional Documental ecofeminisme educació integral educació no formal educació popular edupunk empatia radical Empoderament equipaments socioculturals escoles feministes espai públic esport estat del benestar ètica hacker feminisme fp gènere gestió ciutadana gestió cultural gestió de conflictes globalització graffiti grup d'acció grups de consum horitzontalitat inèdit viable innovació democràtica intel·ligència col·lectiva interelacions Intervenció social lalluitaeduca libros lideratge llenguatge inclusiu lleure educatiu lleure sociocultural llibres lluita de classes masculinitats mediació comunitària Micromasclismes microvídeo mobilitzacions municipalisme okupa organització PAH participació pedagogía crítica pedagogia llibertària pedagogías invisibles perspectiva de gènere planificació poder poesia política projecte professional quadern de bitàcola reclaim the streets refugiades repressió sabadell servei públic sindicalisme Sobirania alimentària Sociologia solarpunk sostenibilitat suport mutu teatre de l'oprimit terapia antishock transformació treball per projectes violència masclista
Mostra'n més