Can Vies és del barri

can vies
Història i petit reportatge sobre la història recent de Can Vies. 

Can Vies és un Centre Social Autogestionat del barri de Sants. És un espai que porta més de tretze anys construint un projecte col•lectiu sense subvencions i sense tuteles, demostrant que és possible l’autorganització i creació d’alternatives reals.

És un indret de difusió i trobada de diferents col•lectius polítics i socials d’arreu. Ha estat un punt d’encontre per refer el fil entre diferents generacions d’activistes, teixint pràctiques i relacions comunes. Can Vies ha estat una escola de participació política assambleària, social i cultural per a centenars de persones, dinamitzant el teixit associatiu del barri.

Al CSA l’ òrgan de màxima sobirania és l’assamblea. Funcionem per consens, d’una manera horitzontal, és a dir no jeràrquica, no tenim caps ni representants i funcionem per responsabilitat col•lectiva.
Participem de l’Assamblea de barri de Sants (ABS), que és l’assamblea que coordina i fa confluir els moviments polítics i socials del barri i formem part de diverses campanyes: antiespeculatives, a favor dels drets de les persones migrades, a favor dels drets de les treballadores, antirrepressives, contra la destrucció del territori etc.


Aquest treball ha estat realitzat per Francesc Gómez, Andrés González-Nandín, Joan Muñoz i Laura Ribes, estudiants del 2n Cicle de Periodisme de la UPF, en el marc de l'assignatura Llenguatges Audiovisuals

http://canvies.barrisants.org

Comentaris