Lip Dub: projecte de centre

El dimecres 26 de febrer, l’Institut F. Vidal i Barraquer de Tarragona ha enregistrat un LIP-DUB amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Joan Bosco, patró dels estudiants de formació professional.

La cançó escollida és Viu-la de Filippo Landini i l’organització de l’esdeveniment ha anat a càrrec dels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu d’Animació Sociocultural coordinats per la professora Pilar Figueras i Torruella com a treball pràctic dins del crèdit de Desenvolupament Comunitari.
Amb aquest projecte els alumnes d’animació hem aconseguit la participació de tot l’alumnat i professorat del centre movent uns 800 participants entre alumnat, professorat i personal no docent.
L’enregistrament l’ha dut a terme l’Associació d’Artistes Audiovisuals de Tarragona ja que un dels seus fundadors, Carlos Uriarte també va estudiar el Cicle d’Animació Sociocultural.
El resultat ha estat un èxit ja no només pel producte en sí, sinó per la consecució dels objectius que els alumnes organitzadors ens haviem plantejat:
-   Posar en pràctica les competències com a animadors socioculturals que es deriven del disseny d’una activitat de participació multitudinària 
-    Aconseguir augmentar el sentiment de pertinença de tots els membres al centre
-    Publicitar l’institut i reafirmar la seva presència com a institució de prestigi dins la ciutat. 
-   Impulsar un ambient d’acció, de treball en equip i de cooperació entre els membres de la comunitat educativa.

  “La participació és el camí que ens condueix a l’èxit” de manera que volem felicitar a tots aquells que amb la seva col.laboració han fet possible que aquest projecte de centre fos un èxit.Comentaris